Heuvelstraat 133-135

 

Ruime kamers

De grootte van onze kamers varieert van 10m2 tot 22m2. Elke kamer heeft zijn eigen opbergruimtes en sommigen zijn uitgerust met een wasbak. Mocht je bij ons willen komen wonen begin je meestal in een kleinere kamer, maar zul je stapsgewijs doorschuiven naar een grotere kamer.

De kosten van een kamer zijn 315,- per maand (inc. g/w/l).

Ruime woonkamer

Het centrale punt in ons huis waar het huisleven zich afspeelt is natuurlijk de woonkamer. Van alle gemakken voorzien is het bijna onmogelijk om je hier te vervelen. Zo is het mogelijk om de gehele woonkamer te transformeren in een thuisbioscoop, thuiskroeg of game ruimte, waar dan ook de nodige film-, Champions League, Tour de France en game avondjes worden gehouden.

Huisbar

Direct in/naast de woonkamer bevindt zich onze huisbar. De grote huisbar is voorzien van een ‘Heineken’ tap, aangevuld met zijn eigen speciaalbier koelkast. Onder begeleiding van de lekkerste hitjes maken onze dj-booth, disco,  verschillende (dames)disputen en natuurlijk de huisbewoners regelmatig de Tilburgse binnenstad onveilig.

Groot dakterras

Aangrenzend aan ons huis bevindt zich het grootste dakterras van Tilburg en omstreken. Kijkend naar de ondergaande zon is dit de plek bij uitstek om een ‘zomers’ biertje te drinken, feestjes te organiseren of lekker te relaxen. 
 Bij lekker weer wordt er regelmatig een borrel georganiseerd met een ander (dames)dispuut. Verder is ons dakterras ook prima begaanbaar in de winter, bijvoorbeeld tijdens de Tiroler winterborrel.

0