Leo XIII Straat 51A

 

Dichtbij het centrum  –  Supermarkt op 300 meter lopen  –  Universiteit op 10 minuten fietsen

Ruime kamers!

Het huis beschikt over 19 kamers die variëren van 18 tot 25m2. Een kamer kost bij ons €270 in de maand (alles inclusief). Veel kamers hebben één of meerdere inbouwkasten. We hebben een poetsvrouw die twee keer in de week komt schoonmaken. In het huis hebben we 5 douches en 6 wc’s.

Grote horecakeuken

Bijna iedere dag eten we gezamenlijk en wordt er heerlijk gekookt. Daarvoor is een grote horecakeuken nodig. In de keuken staat een vriezer, twee koelkasten, oven, magnetron, frituur, waterkoker en plek om met minstens 16 personen te eten.

Woonkamers & grote tuin

In huis hebben we op de beneden verdieping twee grote woonkamers met genoeg banken waar je met veel mensen kan chillen. Dit is ook de plek waar op een brakke ochtend de verhalen van de avond ervoor uitgebreid worden besproken.

Grote tuin  –  Tafeltennistafel  –  Een zwembad (in de zomer) 

Picknicktafels om in de zomer buiten te eten  –  Dakterras  –  Overdekt fietsenrek

Huisbar

Daarnaast hebben we de zogenaamde “Soske en Whiskey bar”, dit is de huisbar waar regelmatig gezopen wordt. Deze is voorzien van een bar met tap en goed licht en geluid. Hier vinden regelmatig borrels plaats met (vrouwen)disputen. Daarnaast zitten we hier ook voordat we een avond gaan stappen of als we even een biertje doen na een dag aan de studie gezeten te hebben.

0