Nieuwlandstraat 1A

 

Ruime kamers

De kamers zijn precies wat jouw ouders niet verwachten van je studentenhuis: goed onderhouden, ruim en met een wasbak op iedere kamer. De perfecte plek voor de basis van jouw studentenleven! Met ons ‘open deur’-beleid loopt iedereen bij elkaar binnen; constant gezelligheid op huis, met een goede pot FIFA of een mooie film!

Dakterras

Het dakterras. Dé plek waar je als student je in de zomer moet bevinden. De plek waar we met zijn allen rosé drinken op een mooie vakantiedag, stukken vlees op de barbecue gooien of uitbrakken in de zon, die altijd pal op het terras staat. Terwijl je ligt op een van onze banken kom je er pas achter waar je studententijd echt om draait: genieten. De mooiste avonden beginnen op het dakterras.

Bar

Als de avond valt, verplaatsen we vaak van het dakterras naar de bar. Daar borrelen we regelmatig met vrouwenclubs, zowel disputen van Olof als daarbuiten. Of we tappen gezamenlijk een speciaalbiertje om de dag af te sluiten. Ook wordt er in de ochtend koffie gedronken aan de huisbar, met het FD en de NRC, of met een goed gesprek.

0