Tuinstraat 88

 

Kamers

De gemiddelde kamer grootte van onze residentie ligt rond de 20 m2. Ieder kamer is voorzien van een wasbak en sommige kamers beschikkern ook over een inbouwkast. Uiteraard heeft het hele huis Wifi-dekking, Je hoeft dus geen aflevering van het laatste seizoen van Game of Thrones te missen. In het luttele maandbedrag van €260 is alles in begrepen. Hert gas, water en licht, onze zeer gewaardeerde poets Plien en het internet en tv-signaal. Je hoeft alleen je eigen bier nog maar te strepen. 

Grote tuin

Tuinstraat 88 beschikt over de grootste tuin van de Tilburgse binnenstad. In de zomer is de tuin onze huiskamer, keuken en bar tegelijk. Hier houden wij onze poolparty’s en barbecuefestijnen. ’s Zomers hoef je niet meer op vakantie, hier kun je heerlijk vertoeven aan de Belgische grens.

Huisbar

Feest! Naast hard en veel studeren is de nodige ontspanning natuurlijk van levensbelang. Graag nodigen wij jou uit om eens een biertje te komen drinken in het hart van ons huis: de bar. Onze bar is uitgerust met twee tappunten en professioneel licht en geluid. Deze ruimte is zowel berucht als beroemd, maar wel de plaats om altijd weer thuis te komen.

0