Enschotsestraat 208

 

Kamers

Wij mogen het stulpje aan de Enschotsestraat ons dispuutshuis noemen, ook wel bekend als ‘Maison Blanche’. Hier wonen wij met zes meiden, maar ook de rest van het dispuut is hier regelmatig te vinden om gezellig samen drankjes te doen. Gelegen op loopafstand van het TSC St. Olof, het centrum van Tilburg en slechts enkele minuten fietsen vanaf de Universiteit of Hogescholen maakt de locatie ideaal. Onze kamers zijn rond de 12m en hebben allemaal een wasbak en mooi laminaat.

Woonkamer

Onze woonkamer is erg ruim en hier zitten we vaak samen met het z’n alle. We eten hier samen op de woensdag met het dispuut, waarna we gaan borrelen. Ook liggen we hier vaak lekker languit op de banken om een filmpje te kijken en lekker te kletsen.

Eetkamer

In onze eetkamer wordt natuurlijk vaak gegeten, maar nog leuker, ’s avonds wordt deze omgetoverd tot onze borrelkamer! Er hebben zich hier al flink wat feestjes afgespeeld. 

Dakterras

Op onze eerste verdieping hebben wij een heerlijk dakterras. Ook hebben we daarachter een grote tuin. Het is hier heerlijk vertoeven in de zomer en er wordt dan ook veel door ons gechillt in de zon met een borreltje!

0