Ringbaan-Oost 182

 

Kamers

Het huis telt 14 kamers die variëren in grote van 16m2 tot 25m2, iedere kamer is daarnaast voorzien van een eigen wasbak. De huurprijs is gemiddeld € 275 en dit is inclusief gas, water en licht. Doordat we zoveel kamers hebben is het erg makkelijk om door te schuiven dus je zit niet vast aan één kamer voor de rest van je studententijd!

Bar

Het episch centrum van ons mooie pand is onze eigen huisbar. Er zijn dan ook bijna elke dag wel mensen aan ‘Ome Rico’ te vinden. Dit is niet alleen zo omdat ‘Ome’ is voorzien van twee werkende taps, een gloednieuwe geluidsinstallatie en professionele lichtapparatuur, maar bovenal door de aanwezige sfeer. Er worden hier vaak feestjes gegeven of borrels gehouden met andere (dames)disputen.

Dakterras

Ons grote luxueuze dakterras met daarop een grote lounge set is in de zomermaanden een échte hotspot. Hier zijn de meeste bewoners in deze periode dan ook vaak te vinden, dikwijls onder het genot van een ijskoud biertje! Het is geen probleem als de zon te laag komt te hangen, dan verplaatsen we ons namelijk zo naar de voortuin om daar rustig verder te gaan.

Zwembad

Gedurende de warme zomermaanden verandert de achtertuin in een waar subtropisch zwemparadijs. Ons zwemparadijs “Goe gloazuh hoaluh” wordt ieder jaar dan ook weer druk bezocht. Uiteraard voldoen wij aan alle veiligheidseisen en er is dan ook altijd een badmeester present. Onder het genot van een biertje samen de Tour de France kijken is nog nooit zo chill geweest.

0