Tuinstraat 93 & stationsstraat 48

 

De huizen zijn gelegen in hartje Tilburg. Binnen 200 meter ben je op het station, in de stad of in de supermarkt. Avans/Fontys/Universiteit zijn binnen 10 minuten te bereiken.

Kamers

De huurprijs bedraagt 280 euro per maand (inclusief) voor kamers van ongeveer 20m2. Kamers zijn voorzien van een wasbak en een inbouwkast. Het huis beschikt over vele faciliteiten, zoals: een grote woonkamer, huisbar, jacuzzi, horeca keuken, dakterras, fietsenstalling, schoonmaakster, beamer (Netflix/Ziggo/Fox), internet en een washok (met vaatwasser/droger/wasmachine).

Heerenkamer

De Heerenkamer is de centrale kamer van het huis. De Heerenkamer is voorzien van een huisbar met een eigen tap en muziekinstallatie. Hier drinken we regelmatig een biertje of organiseren een borrel/huisfeest. Tevens wordt hier dagelijks gezamenlijk gegeten en hangt er een beamer om films (Netflix/Videoland) of sport (Fox/Ziggosport) te kijken.

Buitenterras

Tijdens de zomer zitten we regelmatig voor het huis op de Vijfsprong (meest centrale kruispunt van Tilburg). Hier creëren we het gezelligste terras van Tilburg en zo nu en dan nemen we ook de barbecue mee naar buiten. Iedereen is welkom om een biertje mee te drinken! Zowel in de zomer als in de winter chillen we regelmatig in onze jacuzzi op de binnenplaats. Het gehele jaar is het mogelijk om hierin te chillen en vrienden uit te nodigen!

Horecakeuken

Daarnaast beschikt ons huis over een horecakeuken met groot kookeiland. De keuken is uitgerust met een vijfpits fornuis, oven en vaatwasser. Dagelijks wordt er beurtelings vers gekookt waarbij je vrijblijvend kan aansluiten.

0