Gasthuisring 20

 

Ons huis naast het Wilhelminapark en bijna naast de AH XL ligt op slechts 5 minuten lopen van het station, en met 10 minuten fietsen ben je op de uni of Fontys.

Kamers

We hebben 14 kamers, alle kamers hebben een eigen wasbak en zijn ruim genoeg voor een tweepersoonsbed, bureau, kasten etc. Op elke gang staat een koelkast die je kan gebruiken. Elke kamer heeft een vaste internet en televisie aansluiten en natuurlijk razendsnel internet. Binnen het huis kan je als je dat wil elk jaar doorschuiven naar een andere, nog grotere kamer.

Tuin

We hebben een grote tuin waar we vrijwel altijd zitten als het mooi weer is. Zin om te bbq’n, buiten een voetbalwedstrijd te kijken, heel de dag dobberen in ons zwembad of een potje bierpong te spelen na een dagje studeren of op een vrije middag? Het kan allemaal in onze ruime tuin met de hele dag zon

Huisbar

Onze huisbar is vorig jaar voorzien van een nieuwe bar, muziek en licht installatie en is de plek waar we vaak een biertje met elkaar doen of borrelen met een (dames)dispuut.

0