Korvelseweg 194

 

Ons dispuutshuis ligt op de Korvelseweg en is een rijtjeshuis waarin 11 meiden wonen, maar klein is het zeker niet! Door de aanbouw achter het huis zijn er meer ruime kamers bijgekomen. Het huis ligt dichtbij het centrum, Fontys en de Universiteit. Daarnaast is de Albert Heijn ook op loopafstand.

Kamers

Alle kamers hebben een wastafel en veel licht. Ook is er elk jaar de mogelijkheid om door te schuiven naar een andere kamer! Via onze site kun je nog meer kamers bekijken en eventueel contact met ons opnemen om eens te komen borrelen met ons!

Woonkamer

Onze woonkamer is ruim en wordt regelmatig gebruikt als eetkamer en chillruimte! We kijken vaak gezellig met z’n allen films, series of natuurlijk guilty please MTV shows. In tentamenperiodes dient de woonkamer ook als studeerruimte!

Tuin

Ook hebben we een tuin waarin we met mooi weer borrelen of BBQ’en! In de zomervakantie komt het tuinbadje tevoorschijn waarin we op het heetste moment van de dag verkoeling zoeken en de nodige wijntjes of biertjes doen. Ook op het dakterras van de buren zijn we wel eens te vinden voor een burenBBQ of een drankje!

0