KORVELSEWEG 78

 

Centraal

Dispuut Hunky Dooly ligt aan de bruisende Korvelseweg. De Korvelseweg is bij verre de meest multiculturele straat van geheel Brabant. Er liggen eindeloos veel buitenlandse speciaal zaken, zoals Aziatische, Poolse, Turkse & Surinaamse winkels. Verder heb je op de Korvelseweg zo veel kappers dat je elk haar op je kop bij een andere zaak kunt laten knippen (als je een hele gladde bent). De afstand tussen ons huis en het centrum is ongeveer 10 minuten fietsen, naar de uni is het ongeveer 15 minuten op je stalen ros. Naar de Fontys en het Avans is het ongeveel 10 minuten fietsen.

De kamers & meer

Ons huis zelf heeft een keuken, een wasmachine, een droger, een Playstation en een bar. In de zomer zitten we vaak buiten uitgebreid te barbecueën. Over het algemeen koken we ’s avonds gezamenlijk op huis en gaan daarna iets ondernemen. Koken doen we meestal best uitgebreid en goed, want je hebt natuurlijk wel een goede bodem nodig voor de rest van de avond. De kamers verschillen van 16 tot 24 m2 en kosten rond de 300.

Het studentenleven

We zitten uiteraard niet alleen maar rond ons huis. Wij moeten uiteraard vaak onze studiesuccessen vieren. Deze viering doen wij meestal op feesten of in de stad. Ook vieren we het af en toe door iets tofs te doen, zoals een trip naar Munchen of het Oostblok of gaan we met z’n allen op skivakantie. Oh ja, en we gaan ook best vaak sporten. Op huis zijn voetballers, hockeyers en rugbyers te vinden. En we hebben nog een leipo die laatst een triatlon deed. Als je meer wilt weten kom dan eens kijken. Uiteraard krijg je ook een biertje aangeboden.

0