Korvelplein 190

 

Nette kamers

Ons huis is zeer recentelijk verbouwd en beschikt daardoor over zeer nette, lichte kamers. Deze kamers zijn volledig naar eigen inzicht in te richten. Tevens sluiten de kamers op de benedenverdieping naadloos aan op de woonkamer, waardoor de gezelligheid nooit ver weg is. Verder beschikt het huis over twee badkamers, twee wc’s en twee keukens! Natuurlijk is er ook een schoonmaakster om deze vele ruimtes ordentelijk te houden.

Schitterende huisborrels

Regelmatig wordt er in ons huis een borrel gehouden met bevriende disputen. Deze borrels zijn altijd ontzettend mooi en geven dikwijls de aanleiding tot een waanzinnige nacht! Op deze borrels worden, onder het genot van een of twee alcoholische versnaperingen, de banden weer eens nader aangehaald, cadeaus uitgewisseld en menig drankspel uitgespeeld!

Ideale locatie

Ons huis bevindt zich op een ideale en idyllische locatie aan het Korvelplein. Naast dat wij ons op een steenworpafstand van het Willem II-stadion bevinden, zit er een supermarkt direct naast ons! Dus nooit meer kilometers fietsen met een kater voor je broodnodige ontbijtje; je kan al binnen 42 seconden je iso of vruchtensapje hebben! Mocht je geen inspiratie hebben voor het diner, dan biedt de Domino’s aan de overkant van de straat ook altijd nog een goed alternatief!

0