Wilhelminapark 119

 

Kamers

de kamers in het huis zijn gemiddeld 20 m2. Als je net bij ons komt wonen zal je beginnen met een iets kleinere kamer, maar je zal ieder jaar de kans krijgen om door te schuiven naar een grotere kamer. De huur is 310 euro per maand (inclusief), deze is voor iedere kamer hetzelfde. Op het huis heb je toegang tot een ruime keuken, afwasmachine, wasmachine en droger, 3 badkamers/wc’s, en internet en televisie van Ziggo. Ook komt er een keer per week een schoonmaakster langs.

Huisbar

Op de begane grond van het huis hebben we een huisbar compleet met tap, geluidsinstallatie en discoverlichting. De perfecte plek voor een borrel of feestje, of om rustig een biertje te drinken met je dispuutsgenoten. Ook hangt er een diascherm met projector, perfect om bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd te kijken via een van de vele digitale kanalen die wij via Ziggo tot onze beschikking hebben.

Tuin

Achter het huis hebben wij een van de grootste tuinen van studerend Tilburg. In de zomer is dit de plek waar we met z’n allen kunnen genieten van de zon. Er staat een lounge set, buitenbar met tap en een BBQ. Verder staat er ook nog eens een overdekte jacuzzi, zodat je zelfs in de winter in de tuin kan chillen. Kortom, een grote tuin die van alle gemakken is voorzien!

Woonkamer

Op de eerste verdieping hebben we een grote woonkamer waar we regelmatig samen zitten om bij te praten of om gewoon rustig te chillen. De woonkamer is voorzien van een grote bank, een koffiemachine met verse koffiebonen, PlayStation, en televisie. Daarnaast heb je ook nog eens uitzicht op het prachtige Wilhelminapark.

0