Poststraat 12

 

15 kamers!

Wij, dispuut BRUT aan de poststraat, beschikken over 15 kamers. De ruimte varieert van 14m2 tot 25m2. Alle kamers zijn voorzien van een goed bereik van het WiFi netwerk. De gemiddelde huurprijs ligt nu op de 310 euro (inclusief). Je betaalt wel voor wat je krijgt, dus zijn grotere kamers duurder dan kleinere kamers.

Woonkamer met huisbar

Op de begaande grond van ons huis bevindt zich de gezamenlijke Ruimte. De GR is de plek waar wij samen veel tijd doorbrengen. Het is voorzien van een zelf ingebouwde bar, waar het pils ijskoud uit de leiding stroomt. Regelmatig wordt deze ruimte omgetoverd tot een borrelkamer met een damesdispuut of voor een ander feestje, iets waar wij niet vies van zijn. Naast het pilzen is dit ook de plek waar gegeten wordt.

Dakterras

In de winter is het natuurlijk heerlijk om beneden dicht bij de verwarming een pilsjes open te trekken, maar gelukkig hoeft dit hartje zomer niet. Dan zitten wij namelijk met zijn alle buiten op het dakterras. Zonnen doe je dus lekker bij ons op het dakterras. Laat dat strand en de zonnebank maar achterwege.

Drogertje

Ja ja, het kan altijd nog gekker. Ben je altijd al een dierenvriend geweest en vind je het jammer dat je het lieve beest van thuis moet missen? Nee hoor, bij ons hoeft dat niet. Wij beschikken over een lieve huishond, genaamde droger. Mocht je je toch nog eens alleen voelen dan heb je altijd nog je maatje aan je zij.

0