Wilhelminapark 108

 

Mooie kamers!

De grootte van onze kamers varieert tussen de 16m² en 22m². Alle kamers zijn voorzien van een wasbak. Ons huis is een oud herenhuis en een monumentaalpand. Alle kamers hebben dan ook een hoog plafond wat een ruimesfeer creëert.  Daarnaast is er voor elke 4 kamers een aparte badkamer met wc en douche. Deze en alle andere gemeenschappelijke ruimtes worden 2x in de week schoongemaakt door onze schoonmaker. De huurprijs van de kamers is €260, dit is exclusief het grote tv aanbod en het razendsnelle internet!

De Fles

Als ik over ons huis moet vertellen dan zal ik ten alle tijden beginnen bij de huiskamer, beter bekend als de fles. De fles is meteen rechts te vinden bij binnenkomst. Wat er hier te vinden is: een piano, vier banken, een (grote) tv, een stomende koffiepot en altijd iemand om gezellig mee te praten. Het middelpunt van het huis is dan ook onze huiskamer, er is bijna altijd wel iemand waarmee je wat kan gaan ondernemen. Natuurlijk kan je bij ons privacy vinden op je eigen kamer maar wanneer je graag mensen om je heen hebt is de fles zeker voor jou weggelegd.

Horecakeuken

Net zoals velen houden wij in ons huis van lekker eten, maar daar gaat voorbereiding aan vooraf. Gelukkig kan er bij ons zeker lekker gekookt worden omdat wij recentelijk een horecakeuken hebben overgekocht van een restaurant! Onze keuken is dan ook voorzien van zes verschillende gaspitten, een horeca-oven, twee wasbakken met spoelkraan, een bierkoelkast, vriezer en alle specerijen die je maar kan voorstellen. Dit laatste wordt allemaal geregeld door een aangewezen persoon die ervoor zorgt dat er altijd genoeg, sauzen, specerijen en andere standaard keukenapparatuur aanwezig is. Dat er in de keuken culinair kan worden gekookt wordt elke woensdag weer bewezen wanneer wij met circa 15 man genieten van een drie gangenmenu. 

Jacuzzi

Wij zijn allemaal hele normale jongens zijn die toevallig proberen het beste uit hun studentijd te halen, een voorbeeld hiervan is dat wij het voor elkaar hebben gekregen een jacuzzi in onze achtertuin te krijgen. Een paar jaar geleden is dit mini paradijs op de kop getikt voor een klein bedrag maar toen moest het ding nog de tuin in getild worden door een gigantische kraan. Die kosten zijn voor jou geen zorg dus zolang je bij ons woont kan je genieten van iets wat je misschien nooit meer zal hebben.

0