Heuvelstraat 121A

 

Kamers

Ons huis heeft 16 kamers, variërend in grootte en prijs. De kamers zijn gemiddeld 12m² en de prijs ligt tussen de €340,- en €400 en dit alles in inclusief G/W/L, internet, wasmachines, droger, vaatwasser, klusjesman en 3 keer per week een schoonmaakster. De benedenverdieping heeft 7 kamers en op de bovenverdieping zijn de andere 9 kamers te vinden. Overigens is ons huis in 2015 compleet gerenoveerd!

Midden in het centrum

Met een groot deel van het dispuut wonen wij samen op ons dispuutshuis ‘De Heuvel’. Vanuit ons huis in de Heuvelstraat kijken we uit over de terrasjes en winkels van Tilburg. Omdat je in hartje centrum zit hoef je niks te missen van de geweldige tijd die je studententijd te bieden heeft en kun je na een avond stappen kruipend naar huis. De supermarkt is minder dan 5 minuutjes lopen, de Happy Italy zit om de hoek en de uni, Avans en Fontys zijn in 10 minuten te bereiken. 

Faciliteiten

Naast onze locatie in het centrum is ons huis van nog heel veel meer gemakken voorzien. Tijdens borrels staan wij in onze borrelruimte of op de binnenplaats in de zon een drankje te doen en brakken we de volgende dag met z’n allen uit in de woonkamer. Naast deze ruimtes hebben we een grote gezamenlijke keuken mét vaatwasser, meerdere badkamers/toiletten, 2 wasmachines en 1 droger en om het al helemaal gemakkelijk te maken hebben we een schoonmaakster die ons huis er 3 keer per week weer spik en span uit laat zien.

Huisdiner

In mei 2015 zijn wij op De Heuvel komen wonen. In 2016 zaten we met een aantal op het dak in de zon en bedachten we dat we het moesten gaan vieren dat we al een jaar in dit huis woonden, maar hoe… Het ene na het andere idee werd op tafel gegooid en uiteindelijk kwamen we uit op het Heuveldiner. Iedereen krijgt een duo en zo gaan zij en haar date dit jaar verkleed. Het Heuveldiner: 5 gangen, ontelbaar veel flessen sterk, nog meer bier en wijn, heel veel hitjes en vooral een grote escalatie.

0