Zuid-Oosterstraat 69

 

Kamers!

Het huis op de zuid-oosterstraat heeft 12 kamers. Al deze 12 kamers worden gevuld met leden van A Tort et a Travers. Het zijn allemaal ruime kamers, en de meeste hebben een eigen wasbak waarbij een kamer zelfs een eigen badkamer heeft! Lijkt het je leuk om met 12 meiden te wonen in ons dispuutshuis? Neem gerust contact met ons op!

Dakterras

Dit dakterras is voorzien van een chille loungeset. Hier brengen we dan ook vele uren met elkaar door. Een niet te vergeten voordeel van een dakterras is natuurlijk dat je de gehele dag zon hebt, daardoor kan je echt goed aan je tan werken! De woensdagavonden in de zomer worden dan ook met heel het dispuut op ons dakterras doorgebracht!

Ligging

Zuid oosterstraat 69, het dispuutshuis dat het dichtst gelegen is bij de soci√ęteit. Binnen drie keer rollen sta jij aan de bar, maar ook net zo snel loop je je favoriete kledingswinkel binnen. Als je in het weekend naar je ouders wilt, hoef je niet bang te zijn dat je fiets wordt gestolen op het station, ook dit is op loopafstand. Voor je studie naar de uni fietsen? Zelfs dat doe je binnen een kwartiertje! Al met een al een toplocatie voor je aankomende studententijd!

Huisbar

Wij beschikken als een van de weinige vrouwenhuizen over een huisbar. Met grote geluidsboxen en voldoende gezelligheid is dit een ideale locatie voor een borrel of een goede start voor elk feestje! (Buren hebben wij niet, dus er wordt nooit geklaagd over geluidsoverlast).

0