NIJVERSTRAAT 78

 

Ons ‘kasteel’ ligt in hartje Tilburg. Met tien minuten fietsen ben je bij de universiteit of hogeschool. Binnen vijf minuten ben je naar het station of het centrum van deze levende studentenstad gefietst. Dit huis wordt al 25 jaar gebruikt als studentenwoning en dat vieren we elke vijf jaar met een groot huisfeest waar vrienden en oud-huisgenoten ook welkom zijn.

Ruime kamers

Voor een kleine prijs heb je al een ruime kamer tot je beschikking! Samen met elf andere huisgenoten beleef je de tijd van je leven. Naast samen studeren en uitgaan, zorgen we dat er elke avond gezamenlijk wordt gekookt en afgewassen. De kamers zijn ongeveer 16 m2 en dat voor slechts €235,- per maand. Deze prijs is inclusief een wekelijkse schoonmaakster die de algemene ruimtes kuist, Ziggo/FOX sports en een gezamenlijke vaatwasser en wasmachine.

Huisbar

Ons huis pronkt met de meest unieke Huyschbar van Tilburg. Hier is ruimte voor borrels met (dames)disputen, maar de bar is ook zeker geschikt om samen met je huisgenoten of andere (studie)vrienden een feestje te bouwen! De bar bevat een nieuwe Grolsch-tap waar iedereen altijd welkom is voor een biertje. Voor een pilsje betaal je minder dan één euro!

0