Veldhovenring 120A

 

Mooie kamers

Huize Tos is gelegen nabij het Wilhelminapark, op 5 minuten fietsen van het centrum en 10 minuten van de universiteit en Fontys. Er zijn zeven kamers op de Tos, waaronder deze met drie grote ramen en dus heerlijk veel lichtinval. De kamer is groot en door de vorm kun je qua inrichting dan ook alle kanten op. Op de Tos wordt er ieder jaar plek gemaakt voor nieuwe huisgenootjes. En als je er eenmaal woont zijn er ook altijd nog doorschuif mogelijkheden naar andere kamers binnen de Tos.

Dakterras

De Tos beschikt over een ruim dakterras met een mooi uitzicht op Tilburg. Het is de perfecte plek om lekker te chillen met een biertje of een wijntje. In de zomer worden hier vaak heerlijke bbq’s gehouden. Zelfs in de winter wordt het dakterras nog drukbezocht. Een echt pluspunt dus!

Ruime woonkamer

Daarnaast beschikt de Tos over een royale woonkamer met grote tv. Dit is ideaal voor film/serie avondjes, borrels en natuurlijk om samen uit te brakken. De kamer is ook ruim en lang genoeg voor lange tafels zodat we met grote aantallen in de woonkamer kunnen dineren. Hier maken we dan ook zeker vaak gebruik van.

2 Badkamers

Er zijn ook twee badkamers waardoor je nooit hoeft te wachten op de douche. Één badkamer grenst aan de woonkamer waardoor je na het nemen van een relaxend badje meteen lekker op de bank kunt ploffen. Het hebben van een groot bad in een studentenhuis is een echte luxe waar dan ook regelmatig gebruik van wordt gemaakt.

0