Telegraafstraat 50A

 

GROTE KAMERS

Kamers

De grote van de kamers varieert van 12 tot 20 vierkante meters. In het eerste jaar zal je waarschijnlijk op de begane grond een kamer krijgen, en na ongeveer een jaar zal je doorschuiven naar betere kamers op hogere verdiepingen. De kosten van de kamers zijn €275 per maand (inclusief). Alle kamers zijn dezelfde prijs.

Huisbar

Het huis bevat een grote huisbar met tap, genaamd de ‘Chin Chin’. De huisbewoners vinden het belangrijk dat er leven in de brouwerij is. De huisbar is het middelpunt van het huis en er wordt vaak een biertje gedronken. Ook wordt de huisbar regelmatig gebruikt voor borrels met verschillende (vrouwen)disputen!

Dakterras

In de zomer verplaatsen de huisbewoners zichzelf naar ons ruime dakterras. Op dit ‘Bakterras’ gaan mensen dagelijks op vakantie. De zon schijnt er namelijk recht op, perfect om aan de zomerse huidskleur te werken. Het genieten van het weer gaat meestal gepaard met een goed spel kaarten. Regelmatig wordt hier ook een televisie geplaatst, om buiten een film te kijken of een game te spelen.

Woonkamer

In dit huis hebben we grote woonkamer. Hier staan verschillende banken opgesteld zodat er met z’n alle tv gekeken kan worden. Hier kijken we regelmatig met z’n alle voetbal en films. We beschikken onder andere over Ziggo sports & FOX sports.

0